Vad gör en begravningsbyrå?

Vad gör en begravningsbyrå: Vi finns till din hjälp

Vi kommer alla att en gång stå inför den dag vi minst av allt vill tänka på. En del av oss har pratat med våra närmaste om hur vi vill ha vår begravning, andra av oss har inte pratat alls. Vad gör en begravningsbyrå och vad är vår roll i allt detta egentligen? Oavsett hur det är för just dig & dina anhöriga så finns vi på Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro här för dig och din familj. Vi finns till för att svara på alla tänkbara frågor och att hjälpa till med allt praktiskt vid dödsfall - före, under och efter begravningen.

Vad gör en begravningsbyrå: Vi tillhandahåller komplett hjälp kring begravningen

Vi på Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro står för komplett hjälp, trygghet och omtanke när du behöver det som mest. Vi anordnar vackra och värdiga begravningar, kyrkliga begravningar, borgerliga begravningar (och alla andra typer av begravningar), jordbegravningar, kremationer & kan även ansvara för hämtning och transport av avliden, samt svepning och påklädnad med egna kläder. Vi hjälper till med dödsannonserMinnesrummet, tackannonser och memorian. Vi möjliggör dessutom enkel planering & beställning av begravning online, ordnar musik vid begravning, hjälper till vid val av gravsten och gravplats, askspridningMinnesstund efter begravningen, samt kontakt med präster, kantorer, solister, förtäringsställen, mm.


Vad gör en begravningsbyrå: Vi ordnar experthjälp kring juridiska frågor

Hos Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro hittar du även alla juridiska och familjejuridiska tjänster som behövs i samband med dödsfall & begravningar. Vi är fullt auktoriserade boutredare och utför kompletta bouppteckningar, samt förvaltning av dödsbo, upprättande av testamente, arvskifte, samt försäkringsinventeringar för levande och avlidna. Vi erbjuder dessutom begravningsförsäkringar, ordnar juridiskt korrekta samboavtal, äktenskapsförord, gåvobrev, med mera. Dessutom hittar du hos oss på Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro även tjänster såsom: dokumentbevakning, Livsarkivet, stängning av avlidnes sociala medier, med mycket mera. 

Vad gör en begravningsbyrå: Vi tar hand om allt som behövs i samband med en begravning

Hos oss på Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro får du komplett hjälp även med alla produkter som behövs i samband med en begravning. Vi ordnar allt från kistor & urnor till kistdekorationergravstenartackkort, programkort, trycksaker, samt förstås beställning & arrangemang av blommor till begravningen. Och vi hjälper dig personligen självklart med allting, steg för steg och i din egen takt. Ett gott råd är att du inte behöver ha bråttom. Vi stöttar och hjälper dig i din svåra stund. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss med alla dina frågor och funderingar om begravningen.

Vi finns också till hands när det gäller kompletteringar av befintliga stenar & gravstenar. Med andra ord: vi finns här för att personligen ge dig all tänkbara hjälp. 

Du kan ordna hela begravningen online!

Visste du att du kan planera och ordna hela begravningen online? Innan vi träffas kan du gå in i vårt planeringsverktyg: Begravningsbyrån Online. Där kan du i lugn och ro, gå igenom förberedelserna inför begravningen. Där kan ni även vara flera inne samtidigt och gå igenom förberedelserna. I Begravningsbyrån Online har vi samlat de vanligaste frågorna som du kommer att ställas inför hos oss på begravningsbyrån, gällande begravning, eventuella juridiska frågor som uppstår i samband med begravningen, mm.

Vad gör en begravningsbyrå? Vi finns till din hjälp i Karlsborg, Hjo & Tibro, med omnejd.