Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro | Om oss

Stedts Begravningsbyrå: Trygghet och omtanke när du behöver det som mest

Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro är en trygg och auktoriserad begravningsbyrå med lokala kontor i Karlsborg, Hjo & Tibro. Här finns trygghet och omtanke när du behöver det som mest. Vi på Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro är fullt utbildade & auktoriserade av Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF) för att i alla lägen kunna erbjuda bästa tänkbara hjälp kring begravningar & familjejuridik i Karlsborg, Hjo & Tibro, inkl. omnejd. Att förlora en nära anhörig eller vän är en omvälvande händelse i livet. Då behöver man stöd från sin omgivning mer än någonsin. I denna situation är det oerhört viktigt att kunna vända sig till en begravningsbyrå med kunskap och stor lyhördhet. Vi på Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro ser som vårt uppdrag att tillsammans med dig och dina anhöriga ordna med en begravning så det blir som du/ni vill. Att vår begravningsbyrå är en av Sveriges auktoriserade begravningsbyråer kan du se som en extra trygghet.

Stedts Begravningsbyrå: Auktoriserad begravningsbyrå

Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro är en auktoriserad begravningsbyrå. Här kan du läsa mer om varför det här är av speciell vikt och betydelse för dig vid dödsfall av nära anhörig eller i samband med juridisk och familjejuridisk hjälp i Karlsborg, Hjo & Tibro - klicka bara på bilden strax nedan eller på denna länk: Vi är auktoriserade, för att läsa mer.

Stedts Begravningsbyrå Karlsborg Hjo Tibro - Auktoriserad begravningsbyrå

Stedts Begravningsbyrå: Auktoriserade boutredare

Förutom att vi är en fullt auktoriserad begravningsbyrå har vi dessutom egen auktoriserad boutredare i Karlsborg, Hjo & Tibro. Vår auktorisation är garantin för att du får rätt hjälp i en situation när du verkligen behöver det, i synnerhet kring juridiska & familjejuridiska tjänster.

Stedts Begravningsbyrå Karlsborg Hjo Tibro - Auktoriserad Boutredare

Stedts Begravningsbyrå: Vi som arbetar här

Vi som arbetar på Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro är: Jonas Ericsson (Byråägare & Auktoriserad Boutredare), Inger Pettersson (Begravningsrådgivare, Representant & Borgerlig officiant) och Per-Olov Backman (Begravningsrådgivare, Representant & Borgerlig officiant). Alla vi som arbetar på Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro ser som vår viktigaste uppgift att ge dig bästa tänkbara hjälp i en svår stund. Vi ger dig all tänkbar hjälp längs vägen så att allt känns rätt och inget glöms. Tillsammans arrangerar vi en begravning enligt dina personliga önskemål. Vi gör det med omtanke och stort engagemang. Varmt välkommen!

Per-Olov

Per-Olov Backman

Begravningsrådgivare & borgerlig officiant

Per-Olov arbetar som begravningsrådgivare, representant och borgerlig officiant. Han sköter även de flesta transporterna.

 per-olov@stedts.se

Kontakta

Camilla K

Camilla Karlstedt

Begravningsrådgivare
 

Camilla arbetar som begravningsrådgivare och representant.
Hon ansvarar även för en del administrativa uppgifter.

 camilla@stedts.se

Kontakta

Ida Edberg

Ida
Edberg

Jurist
 

Ida arbetar som Jurist.
Hon upprättar handlingar såsom bouppteckningar, arvskiften, testamenten, samboavtal, äktenskapsförord, gåvobrev och framtidsfullmakt.

 ida@blomstedtjuridik.se

Kontakta

Jenny

Jenny
Barath

Juristassistent
 

Jenny arbetar som juristassistent där hon ansvarar för det administrativa arbetet inom juridiken

 jenny@blomstedtjuridik.se

Kontakta

Gunilla Karlsson

Gunilla
Karlsson

Juristassistent
 

Gunilla arbetar som juristassistent där hon ansvarar för det administrativa arbetet inom juridiken på både Bloms Begravningsbyrå och Familjejuridik och Stedts Begravningsbyrå.

 gunilla@blomstedtjuridik.se

Kontakta

Stedts Begravningsbyrå - Karlsborg - Hjo - Tibro - Om oss

Kontakta oss

Kontorens öppettider:

Karlsborg

 0505-131 99

 info@stedts.se

Måndag - Fredag 08.30 - 16.30
Sommartider:
juni-augusti
Måndag-Torsdag 8.30 – 16.30
Fredag 8.30 – 15.00

Tibro

 0504-131 99

 info@stedts.se

Tisdag 15.30-16.30 (ojämn vecka) eller vid överenskommelse.

Hjo

 0503-131 99

 info@stedts.se

Tisdag 15.30-16.30 (jämn vecka) eller vid överenskommelse.