Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro | Om oss

Stedts Begravningsbyrå: Trygghet och omtanke när du behöver det som mest

Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro är en trygg och auktoriserad begravningsbyrå med lokala kontor i Karlsborg, Hjo & Tibro. Här finns trygghet och omtanke när du behöver det som mest. Vi på Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro är fullt utbildade & auktoriserade av Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF) för att i alla lägen kunna erbjuda bästa tänkbara hjälp kring begravningar & familjejuridik i Karlsborg, Hjo & Tibro, inkl. omnejd. Att förlora en nära anhörig eller vän är en omvälvande händelse i livet. Då behöver man stöd från sin omgivning mer än någonsin. I denna situation är det oerhört viktigt att kunna vända sig till en begravningsbyrå med kunskap och stor lyhördhet. Vi på Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro ser som vårt uppdrag att tillsammans med dig och dina anhöriga ordna med en begravning så det blir som du/ni vill. Att vår begravningsbyrå är en av Sveriges auktoriserade begravningsbyråer kan du se som en extra trygghet.

Stedts Begravningsbyrå: Auktoriserad begravningsbyrå

Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro är en auktoriserad begravningsbyrå. Här kan du läsa mer om varför det här är av speciell vikt och betydelse för dig vid dödsfall av nära anhörig eller i samband med juridisk och familjejuridisk hjälp i Karlsborg, Hjo & Tibro - klicka bara på bilden strax nedan eller på denna länk: Vi är auktoriserade, för att läsa mer.

Stedts Begravningsbyrå Karlsborg Hjo Tibro - Auktoriserad begravningsbyrå

Stedts Begravningsbyrå: Auktoriserade boutredare

Förutom att vi är en fullt auktoriserad begravningsbyrå har vi dessutom egen auktoriserad boutredare i Karlsborg, Hjo & Tibro. Vår auktorisation är garantin för att du får rätt hjälp i en situation när du verkligen behöver det, i synnerhet kring juridiska & familjejuridiska tjänster.

Stedts Begravningsbyrå Karlsborg Hjo Tibro - Auktoriserad Boutredare

Stedts Begravningsbyrå - Karlsborg - Hjo - Tibro - Om oss

Kontakta oss

Kontorens öppettider:

Karlsborg

 0505-131 99

 info@stedts.se

Måndag - Fredag 08.30 - 16.30
Sommartider:
juni-augusti
Måndag-Torsdag 8.30 – 16.30
Fredag 8.30 – 15.00

Tibro

 0504-131 99

 info@stedts.se

Tisdag 15.30-16.30 (ojämn vecka) eller vid överenskommelse.

Hjo

 0503-131 99

 info@stedts.se

Tisdag 15.30-16.30 (jämn vecka) eller vid överenskommelse.