Vid dödsfall i Karlsborg, Hjo eller Tibro

Vid dödsfall i Karlsborg, Hjo eller Tibro: Hur gör jag nu?

Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro tillhandahåller bästa tänkbara, kompletta, auktoriserade hjälp vid dödsfall i Karlsborg, Hjo eller Tibro (med omnejd). Hjälp finns nära dig – varmt välkommen att kontakta oss vid dödsfall!

Att förlora en nära anhörig i dödsfall är en av livets mest omvälvande händelser. Därför är det helt naturligt att du just nu känner dig osäker och orolig inför sådant som du ska ta hand om. Ett bra råd är att du inte behöver ha bråttom vid dödsfall. Det här är inte en situation som man kan behärska på samma sätt som vardagliga saker i livet. Det finns heller ingen anledning att begära det av sig själv. Ta en sak i taget. En del av det du kanske oroar dig mest för kan oftast vänta en stund.


Vid dödsfall i Karlsborg, Hjo eller Tibro: Rekommenderad broschyr

För dig som vill läsa mer om allt som ska ordnas vid ett dödsfall och runt en begravning har vi tagit fram en skrift som heter "Hur gör jag nu". Ladda ner den här eller hämta den hos oss på Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo eller Tibro.

Vår uppgift på begravningsbyrån är att ge dig så mycket stöd och hjälp vi kan kring dödsfallet och runt begravningen. Vi vet vad som måste göras och vi finns till din hands när du behöver oss. 

Vid dödsfall i Karlsborg, Hjo eller Tibro: Hur gör jag nu?