Efter dödsfall

Efter dödsfall: Så går det till

Vad händer efter dödsfall? Hur ser processen efter dödsfall ut? Här är några av de saker som sker efter ett dödsfall, beroende på var det har inträffat. Har dödsfallet skett på ett sjukhus, hjälper personalen till med att ta hand om den avlidne, och ser till att kroppen kommer till patologen.

Efter dödsfall: Kontakt med begravningsbyrån

Anhöriga kontaktar begravningsbyrån när Ni känner att Ni orkar detta, för samtal om den fortsatta hanteringen kring dödsfallet. Sker dödsfallet på ett t.ex. äldreboende finns personalen också där för att hjälpa till. Sker dödsfallet efter vår kontorstid i Karlsborg, Hjo eller Tibro eller om vi av annan anledning inte kan passa telefonen kopplas alla våra samtal till vår telefonpassning i Norrköping som tar kontakt med oss. Vi ringer upp anhöriga så fort vi kan, helst inom 15 minuter. Därefter hjälper vi Er & guidar Er steg för steg igenom hela begravningsprocessen, samt ordnar allt som behöver ordnas till begravningen, så Ni inte behöver göra det. Vi har lång erfarenhet av begravningar i Karlsborg, Hjo & Tibro (med omnejd) och är fullt auktoriserade (fullt auktoriserad begravningsbyrå i Karlsborg, Hjo & Tibro). Auktorisationen vi har kontrolleras och förnyas vart femte år och är garantin att Du får bästa tänkbara hjälp i Din svåra stund.

Efter dödsfall: Vad händer med kroppen?

De flesta är någon gång med om att en person man står nära dör. Starka känslor väcks, men också frågor. Vad händer nu? Och vad händer med kroppen efter dödsfallet? Se mer i videon strax nedan! Har Du fler frågor kan Du alltid också boka ett personligt rådgivningsmöte med oss på Stedts Begravningsbyrå. Vi finns här för dig. Varmt välkommen!

Efter dödsfall i Karlsborg, Hjo eller Tibro: Så går det till